A Rubí, el teu centre sanitari multidisciplinar amb fisioteràpia, fisioteràpia neurològica, psicologia, podologia, osteopatia, preparació part (gimnàs embarassades) i postpart ( hipopressives), psiconeuroimmunologia, acupuntura, diatèrmia medestec, activitats terapèutiques dirigides, En Rubí,  un centro sanitario multidisciplinar con fisioterapia, psicólogo, podología, osteopatía, preparación al parto (gimnasia embarazdas) y post parto ( hipopresivos), psiconeuroimmunología,  actividades terapéuticas dirigidas.

Benvinguts a Kuidat

Al nostre centre hi trobareu professionals diplomats i llicenciats qualificats. Som professionals de la salut i el benestar. 

Si vols cuidar-te, aquí hi trobaràs un espai distès on poder-te relaxar. 

Kuidat és un lloc acollidor i rigurós on posarem tots els mitjans per a que et sentis bé. 

No dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres si necessites assessorament o assistència sanitària. Estarem encantats d'ajudar-te.

  • Atenció personalitzada: 

Oferim una cuidada atenció als nostres pacients. Comenta'ns el teu problema i realitzarem un pla de tractament totalment personalitzat i ajustat a les teves necessitats. L'objectiu: Que et recuperis al més aviat possible i amb els millors resultats mitjançant fisioteràpia, rehabilitació, osteopatia, podologia, psicologia, psiconeuroimmunologia, activitats terapèutiques dirigides ( amb tècniques de pilates, iogapilates, dansa oriental ). I tot això al centre de Rubí. ( fisioterapia Rubí, psicólogo Rubí)

  • Serveis professionals:

Tots els nostres professionals són titulats universitaris degudament col·legiats i especialitzats en diverses teràpies. Kuidat és un centre sanitari autoritzat pel Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya. (Codi de registre: E08572047)

  • Centre multidisciplinar: 

Tal com hem comentat, oferim diferents tipus de teràpies i tractaments: Fisioteràpia, osteopatia, pilates, psicologia, i treballem en equip de manera multidisciplinar. T'aconsellem perquè realitzis la teràpia més efectiva i adequada al teu cas.

  • Preus al teu abast:

 Les nostres tarifes són un dels nostres grans avantatges. T'oferim un servei i tractament 100% professional a un preu raonable.