A Rubí, un centre sanitari multidisciplinar amb fisioteràpia, fisioteràpia pediàtrica, fisioteràpia neurològica, psicologia, podologia, osteopatia, pre i post part, psiconeuroimmunologia, acupuntura, diatèrmia medestec, naturopatia, activitats terapèutiques dirigides, En Rubí,  un centro sanitario multidisciplinar con fisioterapia, psicólogo, podología, osteopatía, pre y post parto, psiconeuroimmunología,  actividades terapéuticas dirigidas.

El nostre equip humà:

Marta Portales:

  • Nº col·legiada 4085. Diplomada en fisioteràpia a Escoles Universitàries Gimbernat i especialitzada en TRAL (teràpia reequilibradora de l'aparell locomotor) Prepart i postpart, HIIT, Pilates i control del dolor ( Mètode Medestec)

Enric Buxadera:

  • Nº col·legiat 12072. Llicenciat en psicologia per la U.A.B.  Màster especialitzat en psicologia clínica i de la salut. Especialitat en depressió, ansietat i fòbies.

 

Els professionals externs col.laboradors:

 Ivet Farriols

·Nº col·legiada 14946 Graduada en Fisioteràpia (UIC), Llicenciada en Ciències de l'Activitat Física i l'Esport (INEFC-UdL). Màster de rendiment esportiu: Tecnificació i Alt Nivell (INEFC UB). Especialista en tractaments esportius i rehabilitació de lesions.

 Gladys Muñiz

· Nº col·legiada 7274 diplomada en fisioteràpia a la UIC, Titulada en Medicina tradicional xinesa i naturopatia per CENAC, postgrau en psiconeuroimmunologia ( PNI) per Clínica escola Regenera

Olivia Perez

 · Fisioterapeuta nºcol·legiada 8384 per la universitat de València. Formada en fibrolisi instrumental ( ganxos). Postgrau en teràpies fascials. Normalització esquelètica visceral

Miquel Noguera i Tres:

  • Nº col·legiat 5355, 1491. Diplomat en Podologia per la Fundació Universitària Bages (FUB) el juny de 2010. Diplomat en  Fisioteràpia per l'Escola Universitària Gimbernat el juny de 2003. Postgrau en Podologia Deportiva per la Universitat de Barcelona (UB) el 2010-2011. Curs de Cirurgia Ungueal per la Fundació Universitària Bages el 2010. Postgrau en Fibriolisi Diacutànea pel Mètode de Kurt Ekman, Universitat 
  • Estela Rodado Fisioterapeuta nºcol 13672 ( E.U Gimbernat). Especialitzada en neurologia. Màster en neurorehabilitació.

 

 

  • Alejandro Lopez

 

  • Nº col·legiat 12933. Graduat en fisioteràpia a la UIC. Especialista en patologia muscular i embenat neuromusuclar. Fisioteràpia traumatològica, esportiva i reumatològica.
  • Andrea Hernandez 

Cristina Romero

  • Nº col·legiada 14538 fisioterapeuta i osteòpata. Fisioterapeuta pediàtrica.