A Rubí, un centre sanitari multidisciplinar amb fisioteràpia, fisioeteràpia pediàtrica, fisioteràpia neurològica, psicologia, podologia, osteopatia, pre i post part, psiconeuroimmunologia, acupuntura, naturopatia, activitats terapèutiques dirigides, En Rubí,  un centro sanitario multidisciplinar con fisioterapia, psicólogo, podología, osteopatía, pre y post parto, psiconeuroimmunología,  actividades terapéuticas dirigidas.

El nostre equip humà:

Marta Portales:

  • Nº col·legiada 4085. Diplomada en fisioteràpia a l'universitat Gimbernat i especialitzada en TRAL (teràpia reequilibradora de l'aparell locomotor) Pre-part i post-part, HIIT i control del dolor.

Enric Buxadera:

  • Nº col·legiat 12072. Llicenciat en psicologia per l'univversitat autonoma de barcelona. Màster especialitzat en psicologia clínica i de la salut. Especialitat en depressió, ansietat i fòbies.

 

Els professionals externs col.laboradors:

 

 

Gladys Muñiz

· Nº col·legiada 7274 diplomada en fisioteràpia a la UIC, Titulada en Medicina tradicional xinesa i naturopatia per CENAC, postgrau en psiconeuroimmunologia ( PNI) per Clínica escola Regenera

Olivia Perez

 · Fisioterapeuta nºcol·legiada 8384 per la universitat de València. Formada en fibrolisi instrumental ( ganxos). Postgrau en teràpies fascials. Normalització esquelètica visceral

Pilar Ribes:

  • Nº col·legiada 7593. Diplomada a la E.U.Gimbernat al 2001. Fisioteràpia obstrèctica (pre i post-part). Reeducació abdomino-pleviana. Drenatge linfàtic manual (métode leduc).

Marta Sabio:

  • Nº col·legiada 11601. Graduada en fisioteràpia de l'aparell locomotor o l'universitat Gimbernat i especialitzada en el mètode pilates per fisioterapeutes.

Marta Sanchez:

  • Nº col·legiada 7479. Graduada en fisioteràpia a la E.U.Gimbernat i amb màster en fisioteràpia del tòrax. Especialitzada en fisoteràpia respiratoria, rehabilitació, fisioteràpia preventiva i terapèutica en persones d'edat avançada.

Miquel Noguera i Tres:

  • Nº col·legiat 5355, 1491. Diplomat en Podologia per la Fundació Unisversitària Bages (FUB) el juny de 2010. Diplomat en  Fisioteràpia per l'Escolta Universitària Gimbernat el juny de 2003. Postgrau en Podologia Deportiva per l'Universitat de Barcelona (UB) el 2010-2011. Curs de Cirurgia Ungueal per la Fundació Universitària Bages el 2010. Postgrau en Fibriolisis Diacutanea pel Mètode de Kurt Ekman, Universitat 

Alejandro Lopez

 

  • Nº col·legiat 12933. Graduat en fisioteràpia a la UIC. Especialista en patologia muscular i embenat neuromusuclar. Fisioteràpia traumatològica, esportiva i reumatològica.

Cristina Romero

 

  • Nº col·legiada fisioterapeuta i osteòpata. Fisioterapeuta pediàtrica.